Kirmojen lauluklinikka 15.-17.7.2019
 

Kirmojen Lauluklinikan 2019 ammattilaiset: Petri Krzywacki, Jenna Bågeberg, Riku Niemi ja Mikael Konttinen.

Tervetuloa Kirmojen laajentuneelle lauluklinikalle
15.–17.7.2019!

Tule Sinäkin Kirmojen Lauluklinikalle oppimaan lisää laulamisesta ja esiintymisestä ja lauluntekemisestä. Opettajina toimivat aiempien vuosien tapaan laulaja-laulunopettaja Jenna Bågeberg sekä laulaja-muusikko Mikael Konttinen.

Tänä vuonna Lauluklinikalla Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet saada oppia ja vinkkejä myös klinikan housebändin kanssa työskentelemiseen ja tulkintaan sekä lisäksi musiikin säveltämiseen, sovittamiseen sekä laulunkirjoitukseen. Opettajisto täydentyy nimittäin kahdella todellisella huippuammattilaisella, Riku Niemellä ja Petri Krzywackilla.

Riku Niemi tunnetaan virtuoosimaisena muusikkona ja orkesterinjohtajana, joka on työskennellyt lähes kaikkien Suomen eturivin artistien kanssa. Petri puolestaan on monipuolinen muusikko ja kitaristi joka antaa ”biisintekoklinikalla” oppia laulunkirjoituksesta ja sovittamisesta kiinnostuneille.

Klinikkatyöskentely huipentuu keskiviikkoillan 17.7. oppilaskonserttiin. Lauluklinikalle otetaan n. 20 ensiksi ilmoittaunutta ja biisintekoklinikalle n. 5–10 kiinnostunutta. Opetuspaikkana Saarijärven Yhtenäiskoulun väistötilat. Kurssimaksu on 50 euroa. Ilmoittautuminen sähköpostitse os. info@kirmot.net


Kirmojen Lauluklinikka
ma–ke 15.–17.7.2019
Saarijärvi.
Kurssimaksu 50 euroa. Ilmoittautuminen info@kirmot.net