Kirmojen lauluklinikka 15.-17.7.2019
 

Kirmojen Lauluklinikan 2019 ammattilaiset: Petri Krzywacki, Jenna Bågeberg, Riku Niemi ja Mikael Konttinen.

Kirmojen laajentuneen Lauluklinikan suosio jatkuu vahvana

Kirmojen Lauluklinikka on tänäkin vuonna kerännyt osallistujia niin runsaasti, että kaikki oppilaspaikat ovat jo kutakuinkin täynnä.

Lauluklinikan tarkoituksena on monipuolistaa Kirmojen tarjontaa antamalla kenelle tahansa mahdollisuuden oppia laulamista, esiintymistä ja lauluntekemistä taitavien opettajien johdolla.

Tänä vuonna opettajina toimivat aikaisempien vuosien tapaan laulaja-laulunopettaja Jenna Bågeberg sekä laulaja-muusikko Mikael Konttinen. Lisäksi on erinomaiset mahdollisuudet saada oppia ja vinkkejä myös klinikan housebändin kanssa työskentelemiseen ja tulkintaan sekä lisäksi musiikin säveltämiseen, sovittamiseen sekä laulunkirjoitukseen. Opettajisto täydentyy nimittäin kahdella todellisella huippuammattilaisella, Riku Niemellä ja Petri Krzywackilla.

Riku Niemi tunnetaan virtuoosimaisena muusikkona ja orkesterinjohtajana, joka on työskennellyt lähes kaikkien Suomen eturivin artistien kanssa. Petri puolestaan on monipuolinen muusikko ja kitaristi joka antaa ”biisintekoklinikalla” oppia laulunkirjoituksesta ja sovittamisesta kiinnostuneille.

Klinikkatyöskentely huipentuu keskiviikkoillan 17.7. oppilaskonserttiin. Lauluklinikalle otetaan n. 20 ensiksi ilmoittaunutta ja biisintekoklinikalle n. 5–10 kiinnostunutta. Opetuspaikkana Saarijärven Yhtenäiskoulun väistötilat. Kurssimaksu on 50 euroa.

Kurssin täytyttyäkin kannattaa vielä tiedustella peruutuspaikkoja sähköpostitse os. info@kirmot.net


Kirmojen Lauluklinikka
ma–ke 15.–17.7.2019
Saarijärvi.
Kurssimaksu 50 euroa. Ilmoittautuminen info@kirmot.net


Kirmojen Lauluklinikan oppilaskonsertti
ke 17.7.2019 klo 19
Saarijärvi-sali, Sivulantie 11, Saarijärvi.
Liput 10,-