JUHLAKIRMOT SIIRTYY KESÄLLE 2021

- Päivitetty 27.4.2020 -


Kesän 2020 Kirmot-tapahtuma Saarijärvellä on jouduttu siirtämään seuraavalle vuodelle vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi.

Vuodelle 2020 ostettu lippu ja lahjakortti käyvät sellaisenaan seuraavan vuoden vastaavaan tapahtumaan (esim. avajaiskonsertti, lastenkonsertti jne.), eikä toimenpiteitä tarvita niiden osalta. Mikäli v. 2021 vastaavan konsertin lipunhinta on kalliimpi, erotusta ei silloin peritä tai jos lipun hinta on halvempi, sitä ei vaihdeta.

Pyrimme pitämään artistikattauksen mahdollisuuksien mukaan tälle vuodelle suunnitellun kaltaisena, mutta esiintyjävaihdoksiakin varmasti tapahtuu. Julkaisemme vuoden 2021 Kirmot-tapahtumapäivät viimeistään kesäkuun 2020 alussa >>Kirmojen ohjelma -sivulla.

Halutessasi voit mitätöidä lipun ja saada maksamasi summan takaisin (Huom. lipunmyynnin toimituskuluja/palvelupalkkiota ei palauteta: 2 € enintään 20 € lipunhinnoista ja 3 € yli 20 € lipuista). Tässä tapauksessa ole yhteydessä suoraan lipunmyyntiin: asiakaspalvelu@liveto.io tai puh. 0600 30005 (1,78 €/min) ja kerro tilausnumerosi ja sähköposti, jolla lipputilaus on tehty. Tilaisuuksien ovella liput tarkastetaan skannerilla, joten mitätöidyllä tai kopioidulla lipulla ei pääse sisälle.

Saarijärveltä ostetut lahjakortit: Palauta ostamasi lahjakortti Soitin Oy:lle (Kauppakatu 6, 43100 Saarijärvi) seuraavin tiedoin: Nimi, puhelin ja pankkitilin numero. Palautamme lahjakortin arvon tilillesi vähennettynä palvelupalkkiolla 2 €.

Lipun palauttaminen tai mitätöiminen on mahdollista VAIN 30.6.2020 saakka. Rahanpalautuksessa voi kestää useampi viikko, joten pyydämme kärsivällisyyttä asian suhteen!

Jos tahdot tukea meidän Kirmot-tapahtumaamme, parhaiten sen teet pitämällä ostetun lipun tai lahjakortin ja tulemalla Kirmoihin kanssamme kesällä 2021.

Pidetään huolta toisistamme!
Ystävällisin terveisin
Kirmot-väki