Kirmot 2020 Saarijärvi, Pylkönmäki
 

su 26.7. klo 18 Kirmot Extra:
Rajaton: Aili Ikonen, Essi Wuorela, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu, Jussi Chydenius

Saarijärven kirkko, Paavontie 8, 43100 Saarijärvi

JUHLAKIRMOT 2020: Muistan päällimmäisiksi kaksi asiaa. Kun hulvaton Anna-Mari Kähärä esiintyi Kirmoissa, luonnehti hän yhtyeensä kokoonpanoa: rajat on. Toisella kerralla itse Rajattoman esiintyessä helteisessä kirkossamme leidien valkoiset paidat alkoivat hiestyä siinä määrin, että intimiteetin säilyttämiseksi oli pidettävä paidanvaihtotauko.

Kun silmäilee Rajattoman kokoonpanoa, ei voi välttyä siltä tosiasialta, miten suuri merkitys geeneillä ja ympäristötekijöillä on elämänennusteellemme. Rajaton ilmentää musiikkiharrastuksen kulkemista sukupolvien mukana. Joskus puhutaan sukuviasta, mikä tässä yhteydessä todentuu myönteiseksi.

Rajaton kiertää maailmaa sen koko leveydeltä. Saarijärven kirkkoon se lennähtää suoraan Uudesta-Seelannista. Rajaton on todella rajaton, mikä selviää viimeistään sitä kuunnellessa.

Kokoonpanoon on liittynyt monipuolinen jazzkärpäsen pistämä oman maakuntamme laulaja Aili Ikonen, mikä tuo vatsanpohjaa kutkuttavan odotuksen tunteen ensi kesän konsertille. Aili itse kertoo liittymisestään Rajattomaan näin: ”Odotan innolla tulevia seikkailuja Rajattoman riveissä. On upeaa päästä osaksi tätä monipuolista ja taidokasta lauluryhmää, joka sekä jakaa rakkauden laulamiseen että on täynnä huipputyyppejä. Olen onnentyttö!”

Ja me olemme onnesta sekaisin, kun saamme Rajattoman Juhlakirmoihin!


-- Teksti: Tapani Kiminkinen
Rajaton: kotisivut