Kirmot 2020 Saarijärvi, Pylkönmäki
 

La 18.7. klo 15 Lastenkonsertti: Tuomo Rannankari ja Hiekkakakkuorkesteri

Saarijärven monitoimitalo, Sivulantie 6, 43100 Saarijärvi

JUHLAKIRMOT 2020: Lapsia ei hankita – jokainen lapsi on lahja, ja vain heissä on tulevaisuus. Näin on myös Kirmoissa. Siksi lastenkonsertilla on erityinen merkitys. Kun messissä on Tuomo Rannankari, metsään ei ole mahdollisuus päätyä ainakaan negatiivisessa merkityksessä. Tuomo on tunnetusti Semmarien ykköstenori, jonka kuorotauko keskeytyi, kun huikea Kirmoistakin tuttu ryhmä tavoitti viime syksynä 30-vuotiskiertueellaan noin 12 000 kuulijaa.

Tuomo on viime vuosina keskittynyt enemmän lastenmusiikkiin ja Pikku Kakkoseen. Tämä on merkityksellistä, sillä näissä jos missä tarvitaan vahvaa pedagogista osaamista. Syksyllä ilmestyi Tuomon kolmas lastenlevy: Leikki on lasten työtä, joka on kerännyt erinomaiset arvostelut. Rannankari on ehdolla Emma-gaalassa lastenmusiikki-sarjassa.

Kirmoihin Tuomo tuo kokonaisen bändin, Hiekkakakkuorkesterin, joten Kirmojen festivaalilavalla monitoimitalolla nähdään kaikkiaan kuusi muusikkoa. Meno on sen mukaista ykkösluokan äänentoiston ryydittämänä. Luvassa on lasten oma Kirmot-festari.


Osta lippu -- Teksti: Tapani Kiminkinen

>> Tuomo Rannankarin kotisivut