Kirmot 2020 Saarijärvi, Pylkönmäki
 

Pe 17.7. klo 19 Stand-upin raikas pioneeri Teemu Vesterinen
The Vincents
Vesterinen Yhtyeineen
Elastinen

Saarijärven monitoimitalo, Sivulantie 6, 43100 Saarijärvi

JUHLAKIRMOT 2020: Tyytyväisinä ilmoitamme, että Juhlakirmoissa on mahdollista palauttaa toivotut festari-illat. Rakennamme kokonaisuuden Monitoimitalolle, mikä estää ajautumisen säiden armoille. Uutuutena toteutamme festarihenkiset VIP-alueet.

Juhlavuoden henkeen sopivasti festarit avaa Teemu Vesterinen, joka on järjestänyt monet makeat naurut Kirmoihin. Hän on juontanut, esiintynyt itse ja toiminut stand-upin tuottajana ja majoittajana. Juhlakirmoissa lava kuuluu yksin Teemulle.

Olimme viime kesäkuussa Tauno Keskustalon kanssa Syvälahden lavalla fiilistelemässä Agentseja ja Ville Valoa. Rantalavalla hehkutti The Vincents, jonka vokalistina toimii saarijärvis-juurinen Otto Kuparinen. Yhtye laittoi sellaisen vaihteen silmään, että yleisö hullaantui. Sama tulee taatusti toistumaan Oton kotikonnuilla.

Perjantai-ilta osoittautuu varsinaiseksi Vesteristen kokoontumisajoksi, sillä Teemun lisäksi estradin valtaa huikea ja mittava kokoonpano: Vesterinen Yhtyeineen, joka porskuttaa vahvassa nousukiidossa lukuisine hitteineen.

Ilta saa arvoisensa huipennuksen, jossa koetaan artistin ensivierailu Saarijärvellä. Positiivisemmassa hengessä sitä ei voisi toteuttaa, sillä festaritunnelman nostaa kattoon itse Elastinen. Ela kuuluu hip hopin pioneereihin maassamme. Hän on tullut tutuksi koko kansalle peräti kahdelta Vain elämää -kaudelta, The Voice of Finland ja The Voice Kids -kilpailuista sekä lukuisista esiintymisistä yhdessä maamme eturivin muusikoiden kanssa. Elastisen valloittava sympaattisuus tekee hänestä laajojen kansankerrosten suosikin. Innostunutta kuhinaa musiikkityylin laventuminen melodisempaan suuntaan on vain lisännyt.


Osta lippu -- Teksti: Tapani Kiminkinen
Elastisen kotisivut
Teemu Vesterisen kotisivut
The Vincents'in kotisivut