Kirmot 2020 Saarijärvi, Pylkönmäki
 

Pylkönmäki-päivän konsertit ma 13.7.

Ma 13.7. klo 16 Tapani Kansa

Pylkönmäen kirkko, Keskustie 40, 43440 Pylkönmäki

JUHLAKIRMOT 2020: Tapani Kansa kuuluu maamme ykkösrivin artisteihin. Hänen uransa alkoi väkevästi 1960-luvun lopun unohtumattomilla listasuosikeilla ”Delilah”, ”Päättyneet on päivät”, ”Kuljen taas kotiinpäin” ja ”Käymme yhdessä ain”. Kaikkien näiden vuosien jälkeen odotamme mielenkiinnolla suosikkia kodikkaaseen Pylkönmäen kirkkoon.

Liput 20,- (Ennakko 15,-)

Kirmot 2020 Saarijärvi, Pylkönmäki
 

Ma 13.7. klo 19 Tommi Soidinmäki, Mikael Konttinen ja vierailijana Paula Koivuniemi

Yrittävän piha, Keskustie 15, 43440 Pylkönmäki

JUHLAKIRMOT 2020: Rakastamme Pylkön poikia Tommia ja Mikaelia – eikä suotta. Tangokuninkaamme Tommi on löytänyt oman tiensä, mikä näkyy jo kaukaa hänen olemuksestaan. Repertuaariin kuuluvat monipuoliset estradit, listahitit, musikaalit, korut ja asut, joita saamme ihailla aina Linnan juhlia myöten.

Iki-ihanan Mikael Konttisen saatamme tavata niin mereltä kuin ilmastakin. Voi vain kuvitella, miten päät kääntyvät, kun Mikael astelee Helsinki-Vantaalla lentoemännät seuranaan koneeseen. Sellaisella lennolla kun saisi olla, missä hän kuulutuksen lopuksi intoutuu sävelten vietäväksi. Päivätyötä täydentävät lukuisat konsertit ja monipuoliset esiintymiset mm. televisiossa.

Paula Koivuniemi on ykkönen. Monivuotinen haaveemme saada nähdä Paula Pylkönmäellä toteutuu nyt meidän kaikkien suureksi iloksi ja superyllätykseksi. Paulan esiintymiset ovat harvoin tarjolla, joten tätä tilaisuutta ei voi ohittaa.

Liput 30,- (Ennakko 25,-)


-- Teksti: Tapani Kiminkinen
Tapani Kansan kotisivut
Paula Koivuniemen kotisivut