KIRMOT 2018 PYLKÖNMÄELLÄ:

EINO GRÖN, MARIAN PETRESCU
To 19.7. klo 15 Pylkönmäen kirkko

Keskustie 40, 43440 Pylkönmäki. Liput 12,- (10,-)

”Pylkön poikien" 10-vuotisjuhlakonsertti:
KONTTINEN ja SOIDINMÄKI, vierailijana EINI
To 19.7. klo 19 Yrittävän talon piha-alue

Keskustie 15, 43440 Pylkönmäki. Liput 20,- (17,-)

(Ennakkohinnat suluissa)

Harvoin tarjolla – elämysretki Pylkönmäelle

Pylkönmäki on eri maata – ulkomaata. Sen vaatimaton kansa asuu kaukana suuren maailman hyörinästä vaatimattomissa mökeissään. Poukkoileva tie halkoo piskuista taajamaa, minkä pysähtyneisyys henkii ikiaikaista tunnelmaa. Kylän keskustan kirkko, jonka silhuettiin Alvar Aalto on jättänyt jälkensä, kohottautuu kukkoineen korkealle kohti taivasta. Sen pihasta avautuvaa avaraa maisemaa somistaa alempana puiden lomasta välkehtivä Karanka.

Sodan mittavat uhrit, hallaiset kesäyöt, kiviset pellot ja upottavat kytömaat ovat muovanneet kansasta nöyrän ja hiljaisen. Ankarista oloista se on selvinnyt sitkeällä työllä ja naapuriaan tukien. Väkeä on koonnut yhteen väkevä lauluharrastus, mistä Pylkönmäki tunnetaan. Näistä kaikista on syntynyt se henki, mikä vallitsee kodikkaassa kirkossa ja kaikkialla siellä, missä yhteen kokoonnutaan.

Näistä perinteistä ponnistavat Tommi Soidinmäki ja Mikael Konttinen. Heidän Kirmoihin liittyvä yhteiskonserttinsa vieraineen on muodostunut lämminhenkiseksi kansanjuhlaksi keskuksenaan legendaarinen Yrittävän talo, joka on nähnyt monet iltamat, näytelmät ja Pylkön hiihdot Veikko Hakulisineen ja Tauno Sipilöineen.

Tänä kesänä to 19.7. juhlistetaan Pylkön poikien 10. yhteiskonserttia perinteisessä miljöössä. Vieraaksi saapuu viime vuonna 40-vuotista taiteilijauraansa juhlinut Eini. Juhlallisuuksien kokonaisuuteen kuuluu itsensä Eino Grönin konsertti tunnelmallisessa kirkossa klo 15 yhteisesiintymisenä Grammy-palkitun pianovirtuoosi Marian Petrescun kanssa.

Juhlijoita hemmotellaan kahdella konsertilla ja mahdollisuudella nauttia näiden välissä Evästuvan valmistamasta ateriasta kahveineen, millä selviää mainiosti Yrittävän pihan perinteiseen väliaikatarjoiluun saakka. Vaatimattoman Pylkönmäen hengessä koko kattaus ei liikoja kustanna. Tullikin on viritetty armolliseksi juhlan kunniaksi.

Tervetuloa kokemaan Pylkönmäki kanssamme!
Tunnelmaan teitä johdattelevat Kauko Lehtonen ja Tapani Kiminkinen


RUOKAILUT 19.7. PYLKÖNMÄEN EVÄSTUVALLA ERIKOISHINTAAN

Kirmojen Pylkönmäen tapahtumiin tuleville on sovittu edullinen ruokailu läheltä konserttipaikkoja: EVÄSTUPA (Keskustie 28, 43440 Pylkönmäki) tarjoaa ruokailun 19.7.2018 klo 16.40 alkaen hintaan 10,-/henkilö: kinkkukiusaus, salaatti, leivät, juomat sekä piirakkakahvit jälkkäriksi.
Varaukset ja lisätiedot puh. +358 40 1840 227, www.evastupa.fi


>> Etusivullewww.kirmot.net ----- info@kirmot.net


© 2018