Osta lippu Pe 20.7.2018 klo 13 Liput 5,-
Saarijärvi-sali, Sivulantie 11, Saarijärvi

Mestariparantaja Hannes Karppinen ja maalaislääkäri Tapani Kiminkinen ”yhteisvastaanotolla” Kirmoissa

Parannetaan kansaMitä tämä nyt on? Mestariparantaja Hannes Karppinen ja maalaislääkäri Tapani Kiminkinen ovat kiertäneet yhdessä kansan keskuudessa ja julkaisseet yhteisen kirjankin. Mikä yhdistää miehiä, joiden toimialojen kuvitellaan kuuluvan tiukasti omiin karsinoihinsa?

Tunnetta hämmentää kukapa muu kuin itse Tarmo Manni, jonka ystävyys ja perintö yhdistivät Nilsiän ja Pylkönmäen pientilojen kasvatit. Siitä yhteen saattamisesta molemmat ovat kiitollisia. Tarmolle oli tyypillistä, että hän avasi monia ovia ja silmiä.

Hannes Karppinen on mestarillinen manuaalisen hoidon taitaja, jolle Pekka Puska oli puuhaamassa mestariparantajan tunnustusta. Hän on toiminut urallaan yhteistyössä lukuisien lääkäreiden kanssa, saanut palon hoitoon suvun perintönä, nostanut painoja menestyksellisesti kilpaa, huoltanut maajoukkuekeihäänheittäjiä, toiminut työnjohtajana Arabialla 20 vuotta ja viimein lähtenyt rohkeasti seuraamaan parantajan tietä, joka poltteli mielessä. Se muodostui miehelle täyttymykseksi, minkä täydentää hänen työtään Helsingin Malmilla Kuntoutus Karppisella jatkavat kaksi sukupolvea.

Nyt Hannes laskeutuu Kirmoissa perjantaina 20.7. klo 13 Saarijärvi-saliin, kunhan on ensin edellisenä päivänä käyty ystävä Eino Grönin konsertissa Pylkönmäellä. Luvassa on kolmen tunnin aikana suoraa puhetta elämästä ja terveydestä yhdessä maalaislääkäri Kiminkisen kanssa. Miehet sopivat hyvin yhteen: Hanneksen taitavat kädet eivät ole ristiriidassa Kiminkisen lääketieteen kanssa. Molemmilla on paikkansa: lääkäri tekee diagnoosin ja parantaja parantaa, mikä on yhdessä huikeasti enemmän.

Hannes käy yksityiskohtaisesti läpi manuaalisen hoitonsa perusteet ja kertoo kansantajuisesti oireiden synnyistä syvistä näyttäen ja havainnollistaen. Hanneksen syvintä osaamista ovat heijastekivut. Estradille levitetään hoitopöytä, mikä mahdollistaa esimerkkinä satunnaisten vaivojen käsittelyn. Iltamien lopuksi tanssittiin – nyt kysellään, eikä pelkästään oven suussa.


>> Etusivullewww.kirmot.net ----- info@kirmot.net


© 2018